Betrek moeiteloos jouw doelgroep met een eigen projectwebsite

Sleep de bouwblokken op hun plek. Koppel met andere applicaties. En gebruik kant-en-klare sjablonen. Jij kunt het zelf bouwen en organiseren in Mett Studio.

Voorbeeld van een projectwebsite in Mett Studio Voorbeeld van de Mett Studio paginaeditor met bouwblokken.

Jouw doelgroep altijd op de hoogte Alle projectinformatie op één centrale plek. Altijd en overal beschikbaar. Betrouwbare en transparante communicatie. Voor een betrokken doelgroep.

Neem de regie in eigen hand Ontwerp en bouw je eigen projectwebsite. Gebruik onze basisontwerpen, en pas ze aan naar jouw huisstijl. Publiceer content. Bepaal wie wat mag doen en zien.

Onze adviseurs staan voor je klaar Ga met een gerust hart aan de slag. Wij ondersteunen je van start naar livegang én daarna. Met meer dan twintig jaar ervaring weten we hoe jij je platform het beste inzet.

Arcadis Bpd Robin Good Ruimtevolk Ruben Adviseert

Waarom een projectwebsite
in Mett Studio?

Wij geloven dat een project succesvol is als jij je omgeving betrekt.
Dat kan niet zonder Mett Studio.

Je wil jouw doelgroep informeren en betrekken bij de plannen. Communiceer vanuit één centrale plek, en zorg dat iedereen ziet aan welke projectfase ze kunnen bijdragen of wat er met hun inbreng is gedaan. Zo zorg je voor een open en transparant projectproces.

“In Mett Studio richt je zelf jouw projectwebsite
helemaal in. Jij hebt de regie!”
Jasper Ludolph - Product Owner Jasper Ludolph
Product Owner

Creëer een blikvanger met de bouwblokken in Mett Studio

Met de bouwblokken en functionaliteiten in Mett Studio creëer je een projectwebsite in een handomdraai. Kies zelf waarmee jij jouw doelgroep wilt betrekken en steel de show!

Bouwblokken

Sleep de bouwblokken op de juiste plaats op de pagina en vul ze met content. Verplaats ze, pas de weergave aan of verwijder ze als je ze niet meer nodig hebt. En natuurlijk zie je direct wat je doet.

Openbaar en besloten

Groepeer gebruikers in rollen en bepaal per pagina welke rol toegang en bewerkrechten krijgt.

Sjablonen

Onze ontwerpers hebben alvast een aantal paginasjablonen voor je klaargezet. Dat bespaart veel tijd. Wil je toch iets veranderen? Geen probleem! Pas het sjabloon aan naar jouw ideeën.

Uiterlijk

Bepaal hoe jouw platform eruit ziet en hoe het zich gedraagt. Zoek en vind de instellingen die je nodig hebt en pas ze aan naar jouw voorkeuren. Zonder HTML en zonder heen en weer te kopiëren.

Integraties

Mett Studio fungeert als een API, waardoor koppelingen van en naar het platform moeiteloos tot stand komen.

Statistieken

Bezoekcijfers zijn in Mett Studio in een oogopslag zichtbaar voor beheerders, óp de huidige pagina. Of bekijk alle statistieken in het geïntegreerd dashboard.

Formulieren (Testfase)

Gebruik het krachtige en intuïtieve formulierenbouwblok voor enquêtes, peilingen, quizzen en aanmeld-formulieren. En verwerk en publiceer de resultaten op jouw manier.

Samen naar de tekentafel

Klaar voor de start? In onze sessies voor strategie en inrichting duiken we in de diepte. We bepalen samen een strategie, adviseren in passende modules en vertalen je wensen naar het platform. Helder, begrijpelijk en intuïtief, zodat bezoekers snel vinden wat ze zoeken.

Strategie

Wat zijn jullie doelen en verwachtingen? Wanneer is de projectwebsite een succes? Dat bepalen we samen met jou!

Tekentafelsessies

Jullie dromen en doelen krijgen vorm op de website op de tekentafel. Bepaal samen met onze adviseurs de website-structuur, indeling en gebruikersrechten.

Trainingen

Leer jouw projectwebsite zelf te beheren en toegankelijke content toe te voegen.

Mett Academy

Je hoeft niet alles zelf uit te vinden! Gebruik de Mett Academy voor tips, nieuws en how-to's. Via de community ontmoet je ook andere beheerders.

Mark en Anne staan voor je klaar

Kom je er even niet meer uit? Geen nood! Ons helpcenter en de helpdesk staan voor je klaar. Geen menu's, muziekjes of callcenters, maar direct hulp van Mark of Anne.

Nu zelf aan de slag!

Met Mett Studio breng je online betrokkenheid direct in de praktijk. Neem de regie en voeg zelf pagina's, content, bouwblokken en gebruikers toe, test en publiceer.

Heb je de smaak te pakken? Plan een demo!

Zij doken de Studio in

Laat je inspireren in het voor jou relevante thema en ontdek hoe Mett ook voor jouw behoeften de perfecte oplossing kan zijn.

“Mett is een superfijne partner door hun expertise, flexibele en gebruiksvriendelijke software die voldoet aan alle wettelijke eisen. Bovendien zijn de mensen bij Mett gewoon leuk, wat de samenwerking positief en inspirerend maakt. ”
Gerben van den Hurk - Partner de Selectie Gerben van den Hurk
Partner De Selectie

Vragen voor bestaande klanten

Waarom Mett Studio?
Een aantal wensen die wij en onze klanten hebben, zijn moeilijk te realiseren in onze huidige software. Ook is het soms lastig om koppelingen te leggen met andere applicaties. Daarom zijn we gestart met het maken van totaal nieuwe software: Mett Studio. In Mett Studio gaan we een stap verder in het ondersteunen van jou als klant, zodat je echt zélf aan de slag kunt. We merken dat onze klanten steeds digivaardiger worden en minder afhankelijk willen zijn van ontwikkelaars, en dat willen we in de opvolger van de huidige software ondersteunen. Mett Studio is nog flexibeler en gebruiksvriendelijker, waardoor maatwerk makkelijker gerealiseerd kan worden.
Wat is het verschil met Mett 3?
Waar je in Mett 3 nog vastzit aan bepaalde modules per pagina, is het mogelijk om in Mett Studio deze modules te combineren. Bouwblokken en templates die dienen als handvatten voor inrichting, indelingen, functionaliteiten en stijlen. In je eigen digitale studio kun je functionaliteiten gewoon slepen, neerzetten en aanpassen, waar je ook bent. Zo heb jij te allen tijde de regie in handen om jouw Mett-website te bouwen en te organiseren. Het team van Mett helpt je met het maken van de juiste keuzes hierin. En ook leuk: steeds meer geselecteerde partners kunnen deze rol van ons overnemen. Ook partner worden?
Wat is de planning?
Mett Studio is natuurlijk nooit af, want we blijven altijd ontwikkelen. Inmiddels werken er al klanten in Mett Studio. Hierbij richten we ons op projectwebsites waar informeren centraal staat, zoals het plaatsen van nieuwsberichten, een kennisbank, een tijdlijn en veel gestelde vragen. Uiteraard blijven we ook toegankelijk, veilig en zorgen we voor privacy. Alle functionaliteiten zien? Check dan onze factsheet functionaliteiten. Er staat veel op onze wensenlijst voor de toekomst. De hoofdlijn is dat we interactie gaan toevoegen aan onze projectwebsite toepassing.
Kan ik mijn huidige Mett platform migreren naar Mett Studio?
De software van Mett 3 en Mett Studio is anders opgebouwd, waardoor het niet mogelijk en wenselijk is om met één druk op de knop alle content over te zetten. Het overstappen op nieuwe software biedt natuurlijk de ideale kans om te evalueren hoe je jouw projectwebsite slimmer en handiger kunt inzetten. Mett Studio bevat namelijk allerlei functionaliteiten die Mett 3 niet heeft, zoals het combineren van meerdere modules op één pagina. We helpen je graag met het ondersteunen en onderzoeken van de mogelijkheden bij een overstap.
Wat betekent de lancering van Mett Studio voor jou als gebruiker van Mett 3? 
Maak je geen zorgen, we blijven Mett 3 doorontwikkelen zoals je van ons gewend bent, en dat blijven we nog jaren doen. Mett Studio richt zich in eerste instantie op eenvoudige projectwebsites waar informeren centraal staat. Ondertussen gaan we vrolijk verder met de ontwikkeling en bekijken we graag samen of Mett Studio het meest geschikt is voor jouw wensen.
Wat kost Mett Studio?
Gemiddeld genomen komen de kosten voor een Mett 3 en Mett Studio abonnement redelijk overeen, hoewel er enige variatie in de kosten zal zijn. Gebruik je bijvoorbeeld een eenvoudige projectwebsite? Dan betaal je minder dan een klant die veel verschillende modules en functionaliteiten gebruikt. We kunnen de kosten afhankelijk van jouw situatie en vraag natuurlijk inzichtelijk voor je maken.

Klaar om aan de knoppen te draaien?

Leer meer over de uitgebreide mogelijkheden van het Mett platform en ontdek hoe organisaties Mett inzetten.

Plan een demo